Hurts till skrivbord – 5 fördelar

Hem / Hurts till skrivbord

För dig som har ett kontor är det en bra idé att skaffa en hurts till skrivbordet. Det är en bra förvaringslösning i form av en kontorsmöbel, ofta på hjul, som du placerar under skrivbordet. Hurtsens lådor rymmer kontorsmaterial, dokument, med mera. Här kan du läsa om fem fördelar med att skaffa hurts till skrivbord, och få tips på butiker där du kan köpa en.

5 fördelar med skrivbordshurts

En skrivbordshurts är ett praktiskt sätt att dra nytta av mer av din golvyta på kontoret. Varför låta hela ytan under skrivbordet gå onyttjat när du kan använda det för att på ett organiserat sätt förvara dokument och kontorsmaterial? Här hittar du fem stora fördelar med en hurts – en möbel som du borde skaffa en eller flera av till ditt kontor.

1. Mer förvaring på kontoret

Med en bra hurts använder du golvytan på kontoret bättre. Du får mer förvaringsutrymme till det du behöver ha tillgång till i ditt arbete. Till skillnad från andra förvaringslösningar, som skåp eller byråer, handlar ett skrivbord med lådhurts alltså om mer effektiv användning av onyttjad golvyta. En hurts är med andra ord utmärkt för dig som saknar utrymme för att sätta in större möbler.

2. En skrivbordshurts ger bättre ordning

Med en skrivbordshurts kan du samla upp sådant som du annars bara har liggande på skrivbordet och placera dem välorganiserat i lådor, samtidigt som dina saker fortfarande är lätt inom räckhåll när du sitter vid skrivbordet. Inte nog med att dina saker blir lättare att hitta och att ha koll på – du får också på detta vis ett rent och öppet skrivbord som inte känns stökigt.

3. Liten hurts för det mindre kontoret

Du som har ett mindre kontor med ett mindre skrivbord kan dra nytta av en liten hurts. Kanske tänker att du inte har tillräckligt med benutrymme under skrivbordet för att placera en hel hurts där. Om du placerar en smalare, liten hurts, får du fortfarande förvaringsutrymme.

4. En billig hurts är minst lika bra

Vissa tänker sig att en hurts skulle vara för mycket för deras budget – särskilt om du ska utrusta flera kontor på en gång med hurtsar. Faktum är att även en billig hurts fungerar bra och ger dig alla fördelarna med en dyrare sådan. Billigare behöver faktiskt inte heller vara sämre, utan det går ofta att hitta riktigt bra priser och erbjudanden på webbutiker.

5. Skrivbord med inbyggd hurts

För dig som planerar att skaffa ett skrivbord kan det vara en bra idé att titta efter skrivbord med inbyggd hurts. Detta är en vanlig lösning som ofta är billigare än att köpa skrivbordet och hurtsen separat. Det passar särskilt bra när du inte redan har ett skrivbord eller när du planerar att byta ut ditt befintliga. Få tips på skrivbord för stationär dator här.

Köp hurts online

Är du osäker på var du kan få tag på en bra hurts online? Det kan kännas som att det finns för många valmöjligheter, men oroa dig inte – du får här tips på flera olika bra webbutiker där du kan köpa hurtsar och andra kontorsmöbler.

Elite-kontorsmöbler

Elite-kontorsmobler.se säljer hurts till kontor i flera olika färger från märket Smålandsmöbler. Alla modeller har hjul som lätt går att förflytta vid behov, och som är utrustade med lås för bättre säkerhet. Hurtsarna är designade för att passa väl ihop med övriga av Smålandsmöblers kontorsmöbler, men fungerar så klart även bra ihop med andra skrivbord. De är utformade för att se fina ut även från baksidan, vilket innebär att du inte behöver placera dem mot väggen.

Fördelar:

 • Erbjuder gratis leverans i hela Sverige på beställningar på minst 800 kronor.
 • Garanterar lägsta pris, och erbjuder bättre pris än konkurrenter om du hittar ett lägre pris.
 • Skickar omedelbart beställningar till leverans för att du ska få produkterna så snabbt som möjligt.
 • Låter dig leasa möbler om du bara behöver dem en viss tid.
 • Erbjuder två års garanti eller mer på alla sina produkter.
Läs mer hos Elite-kontorsmobler.se

DPJ

DPJ.se erbjuder hurts till förvaring från många olika kända märken – så som Bisley, Kartell, Magis och Smålandsmöbler. Här hittar du ett urval av modeller utan hjul och lås, modeller i standardstorlek och även hurtsar i små och stora storlekar, vilket innebär att du kan hitta rätt hurts för ditt kontor oavsett hur din situation ser ut. Du hittar här även specialiserade ritningshurtsar för arkitekter och konstnärer.

Fördelar:

 • Garanterar bästa pris, och ger ännu bättre om du skulle hitta lägre hos en konkurrent.
 • Hyr ut kontorsmöbler till dig som enbart behöver dem en viss tid.
 • Ger dig minst fem års garanti på alla sina produkter.
 • Arbetar aktivt med miljö och hållbarhet, och säljer miljömärkta produkter.
 • Behandlar beställningar omedelbart för att kunna utföra leveranser så snabbt som möjligt.
Läs mer hos DPJ.se

Kontorsgiganten

Kontorsgiganten.se är en webbutik som utmärker sig genom sitt mycket stora utbud av möbler till kontor – och detta är även fallet med deras stora mängd hurtsar. Dessa inkluderar mobila hurtsar på hjul, och såväl smalare som bredare sådana beroende på hur mycket utrymme du har på kontoret och hur mycket du har att lagra. De säljer även tillbehör till hurtsar, som sittdynor för dig som även vill kunna använda hurtsen som yta att sitta på.

Fördelar:

 • Har bland de största utbuden av möbler i hela Sverige, med mycket att välja på.
 • Erbjuder dig en helt gratis leverans på beställningar på minst 995 kronor.
 • Har ett fokus på att minimera sin påverkan på miljön i sin verksamhet.
 • Fokuserar på att erbjuda bra personlig service och göra inhandlingen smidig.
 • Få poäng tillbaka att betala för framtida beställningar för när du gör en beställning.
Läs mer hos Kontorsgiganten.se

ELJ Furniture

ELJ.se har ett mindre utbud av hurtsar, som alla ingår i deras serie Modify. Dessa är alla utformade för att uppnå en bra balans mellan lågt pris och bra design, med hjul och lås. De finns i tre olika färger – ek, grå och vit – med handtag i aluminium, målade i vitt, svart eller grått, men går också att specialbeställas för att fås i andra färger. Alla av ELJ:s hurtsar har en garanti på fem år.

Fördelar:

 • Erbjuder specialanpassning av sina produkter när du letar efter något specifikt.
 • Har en kvalitetspolicy som påverkar både kundkontakt och kvaliteten på produkterna.
 • Uppdaterar ständigt sitt sortiment för att kunna erbjuda kunder nya produkter.
 • Har en miljöpolicy för att minimera all negativ påverkan deras verksamhet har på miljön.
 • Har som mål att ha allt i sortimentet på lager för snabbaste möjliga leverans.
Läs mer hos ELJ.se

Furniturebox

Furniturebox är en webbutik som har ett stort utbud av hurtsar i olika storlekar – såväl smala som breda och låga som höga, med hjul eller stationära. Hurtsarna finns också i många olika utformningar, med ett större antal men mindre lådor, eller färre lådor som är större – och vissa är utformade med en höjd kant på ovansidan för dig som vill använda även hurtsens ovansida som avlastningsyta utan att saker riskerar att falla av, till exempel när du flyttar på den.

Fördelar:

 • Har ett stort utbud av hurtsar i olika storlekar med olika egenskaper.
 • Erbjuder 365 dagars öppet köp för alla sina produkter inom Sverige.
 • Erbjuder sig att bära upp möblerna åt dig på någon våning upp i flera städer.
 • Erbjuder leverans på kvällen i flera städer för dig som är upptagen på dagen.
 • Erbjuder hjälp med montering av produkter som inte levereras hela.
Läs mer hos Furniturebox.se

Runelandhs

Runelandhs är en webbutik med ett mindre utbud av hurtsar i deras serie Miami. Alla dessa inkluderar lås och hjul, men vissa modeller har också hjul på ben för att få lådorna högre upp. På vissa av modellerna är en av lådorna större och har en hängmappshållare, och det finn därmed flera valmöjligheter beroende på vad det är du behöver. De säljer även tillbehör till sina hurtsar, däribland lådavskiljare och fack att lägga i lådorna för ytterligare organisation av innehållet.

Fördelar:

 • Svarar på frågor och ger förslag via chatt och telefon.
 • Ger möjlighet att specialanpassa hurtsarna åt dig efter dina behov.
 • Ger dig rekommendationer och tips när du är osäker på vad du behöver.
 • Levererar varorna så snabbt som möjligt, även om de behöver skicka flera leveranser.
 • Hjälper till med att bära upp varor för dig på en högre våning.
Läs mer hos Runelandhs.se